NÄKÖPIIRI näkövammaisille

Seurakuntatalo, Kirkkokatu 5

Vertaisryhmä on tarkoitettu näkövammaisille lahtelaisille ja lähiympäristössä asuville. Mukaan voit ottaa myös oman avustajan tai oppaan.

Näköpiiri on vertaisryhmä näkövammaisille. Piiri kokoontuu joka toinen torstai klo 11.00 - 13.30 (parillisilla viikoilla) Kirkkokatu 5:n juhlasalissa, jonne on esteetön kulku vasemmasta porttikäytävästä. Paikalla on myös opas taksilla tuleville.

Piirin ohjelmassa on hartaushetki, vierailijoita tarpeen mukaan ja yhteinen ruokailu ja kahvit (5,50€). Avustajille ruoka on ilmainen.

Tervetuloa myös uudet piiriläiset toimintaan mukaan ja virkistymään vertaisryhmään! Lisätietoa antaa näkövammaistyöntekijä Helena Palminen puh 044 7191 258.

Salpausselän seurakunta

Näkövammais- ja huonokuuloistyöntekijä
Vapaudenkatu 6, PL 84
15111 Lahti

Seurakuntatalo, Kirkkokatu 5

INVAPIIRI

Invapiiri kokoontuu joka toinen torstai parittomilla viikoilla klo 11-13.30 Kirkkokatu 5:n juhlasalissa. Esteetön sisäänkäynti ylemmän porttikäytävän ovesta, jossa avustajat ovat vastassa.

Diakoniakeskus , Vapaudenkatu 6

"Jutellaan piiri"- kuulovammaisille ja kuulonäkövammaisille

"Jutellaan piiri" on tarkoitettu sinulle, joka haluat keskustella pienessä ryhmässä ajankohtaisista aiheista. Käytät kuulokojetta tai kuulet huonosti isossa ryhmässä. Voit olla myös kuulonäkövammainen.