Avoin päiväkerho

Ahtialan seurakuntakeskus

Lasten ja aikuisten yhteinen kerho

Avoin päiväkerho alkaa kirkkohetkellä, jonka toimittavat pappi ja kanttori. Kirkkokahvien ja mehujen jälkeen on mahdollisuus askarteluun ja leikkiin. Lopuksi kokoonnumme leikkimään ja laulamaan yhdessä.

Joutjärven seurakunta

Joutjärven kirkko

Kipinämessu

Kipinämessu on rennon kodikas ehtoollisjumalanpalvelus. Se on matalan kynnyksen paikka seurakuntayhteyteen sekä Jumalan läsnäolon kohtaamiseen. Kipinämessu on tekijöidensä – työssä käyvien, opiskelevien, perheellisten, sinkkujen, nuorten ja vanhojen, sinun ja minun – näköinen. Jos jotenkin onnistut nukahtamaan penkkiin, lupaamme herättää yhteiselle kahville.

Kasakkamäen koulu

Perhekerho

Lasten ja aikuisten yhteinen kerho Kasakkamäen koululla, ent. Nuokun tilat. Ei ennakkoilmoittautumista. Kerho on peruttu ma 24.9. ohjaajien koulutuspäivän vuoksi

Renkomäen seurakuntakoti