Linnunlaulu – suomalaista huiluorkesterimusiikkia

Linnunlaulu – suomalaista huiluorkesterimusiikkia Ristinkirkko

Helsingin huiluorkesteri. Suomalaisten säveltäjien musiikkia isolle huilukokonpanolle.

Monet konsertissa kuultavat kappaleet yhdistävät improvisaatiota ja laajennettua huilunsoiton tekniikkaa. Ohjelmassa on myös kaksi Pasi Lyytikäisen uutta, kantaesityksensä saavaa sävellystä Helsingin huiluorkesterille. Konsertti on osa Kathleen Weidenfellerin tohtorintutkintoa Sibelius-Akatemian DocMus-tohtorikoulussa, ja osa Sibelius- Akatemian syksyn 2017 konserttisarjassa.

säveltäjät: Lehto, Lindholm, Lyytikäinen, Toivio

Helsingin huiluorkesteri, Kathleen Weidenfeller, musiikinjohto

Keski-Lahden seurakunta

Jouluksi kotiin - konsertti

Perinteinen varusmiessoittokunnan jouluksi kotiin -konsertti. Glögitarjoilu klo 18 alkaen. Vapaa pääsy!