Minun Tarinani – lauseita ja lauluja lapsen menettämisestä

su 29.10. kello 15.00

Minun Tarinani – lauseita ja lauluja lapsen menettämisestä Seurakuntatalo, Kirkkokatu 5

Kun Juha Lahti yli neljä vuotta sitten menetti tyttärensä tapaturmaisesti, alkoi häneltä syntyä lauluja aiheesta.

Laulut kertovat erilaisista tunteista ja ajatuksista tämän kuluneen runsaan neljän vuoden ajalta.

-     Laulujen lisäksi Juha Lahti sai viime vuoden keväällä idean siitä, että hän haluaisi ”jalkautua” ihmisten pariin kertomaan oman tarinansa elämän vaiheista kuluneen neljän vuoden ajalta isän näkökulmasta.

Viime syksyn aikana Juha Lahti teki kaikkiaan kolmisenkymmentä esitystä pääasiassa Satakunnassa, Varsinais-Suomessa ja Uudellamaalla. Kuluvana vuonna esitykset ovat jatkuneet, koska varsinkin vertaiset ovat niitä pyytäneet.

Juha Lahti toteuttaa noin tunnin kestävät esityksensä aina varsin pienieleisesti.

Tilaisuuteen vapaaehtoinen ohjelmamaksu 10 euroa.

Keski-Lahden seurakunta

Ristinkirkko

Gospel-konsertti Johanna Försti

Konsertin äänimaailma on perinteistä gospelia sekä nykypäivän populaarimusiikkia. Johanna on valinnut kappaleet siten, että niiden sisällössä on sanomaa, jonka hän haluaa tuoda esille tässä tapahtumassa. Liput 20€/24€ Tiketti.fi

Joutjärven kirkko

Jouluksi kotiin - konsertti

Perinteinen varusmiessoittokunnan jouluksi kotiin -konsertti. Glögitarjoilu klo 18 alkaen. Vapaa pääsy!

Joutjärven kirkko

Jouluksi kotiin - konsertti