Yhteinen keittiö -ruokailu

Liipolan seurakuntakeskus

Liipolassa syödään maanantaisin yhdessä!

Maanantaisin järjestetään Liipolan seurakuntakeskuksella Yhteinen keittiö -ruokailu klo 12. Tarjolla on edullista lounasta: 4 €/ eläkeläinen tai työtön, 2 € / lapsi ja 6,50 € / työssäkäyvä. Tervetuloa nauttimaan yhteisestä ruokailuhetkestä!

Ilmoittaudu työntekijälle, jos olet innokas tulemaan ruokailuun vapaaehtoiseksi keittiötyöntekijäksi. Vapaaehtoiset saavat "työvuorollaan" ilmaisen lounaan.

Launeen seurakunta, Lahden seurakuntayhtymä

Launeen seurakunta
Ostoskatu 7
15500 Lahti

Launeen seurakunta

Launeen kirkko

Launeen diakoniatyön vastaanotto

Ahtialan seurakuntakeskus

Ahtialan ruokaperjantai

Tervetuloa ruokailemaan Ahtialan seurakuntakeskukseen!

Liipolan seurakuntakeskus

Launeen diakoniatyön vastaanotto ilman ajanvarausta

Voit tulla keskustelemaan diakoniatyöntekijän kanssa asioista, joissa tarvitset apua tai toivot muutosta. Kun tulet vastaanotolle taloudelliseen auttamiseen liittyvissä asioissa, muista ottaa tulo- ja menotositteet mukaan! Katso muut vastaanottoajat ...