Yhteinen keittiö -ruokailu

Liipolan seurakuntakeskus

Liipolassa syödään maanantaisin yhdessä!

Maanantaisin järjestetään Liipolan seurakuntakeskuksella Yhteinen keittiö -ruokailu klo 12. Tarjolla on edullista lounasta: 4 €/ eläkeläinen tai työtön, 2 € / lapsi ja 6,50 € / työssäkäyvä. Tervetuloa nauttimaan yhteisestä ruokailuhetkestä!

Ilmoittaudu työntekijälle, jos olet innokas tulemaan ruokailuun vapaaehtoiseksi keittiötyöntekijäksi. Vapaaehtoiset saavat "työvuorollaan" ilmaisen lounaan.

Launeen seurakunta, Lahden seurakuntayhtymä

Launeen seurakunta
Ostoskatu 7
15500 Lahti

Launeen seurakunta

Launeen diakoniatyön vastaanotto

Voit tulla keskustelemaan diakoniatyöntekijän kanssa asioista, joissa tarvitset apua tai toivot muutosta.