Tunturimessu

Mukkulan kirkko

Tunturimessu, Anna-Mari Kopo, Marjukka Liimatainen, Satu Ilmoniemi, Mukkulan kirkkokuoro

Tunturimessu

Lasse Heikkilän säveltämä Tunturimessu on jumalanpalvelus, jossa luonto on läsnä. Musiikilla maalataan kuvia Lapin luonnosta: auringonnousu tunturissa, hentoisen puun kasvu, linnun lento, poronkellojen kilkatus. Samalla mietitään ihmisen paikkaa elämän kiertokulussa ja ylistetään Luojan suuruutta.

Mielikuvamatkalle johdattaa Mukkulan kirkkokuoro johtajanaan Marjukka Liimatainen. Laulusolistina on Satu Ilmoniemi ja pappina Anna-Mari Kopo. Säestyksissä ovat mukana Sanni Kopo, viulu ja Tuomas Korhonen, lyömäsoittimet. Messun jälkeen maistelemme vielä Lapin makuja iltateen kera.

Keski-Lahden seurakunta

Ristinkirkko

Viikkomessu

Anna-Mari Kopo, Marjukka Liimatainen

Ristinkirkko

Messu

Peeti Kallio (saarna), Hannu Lehdeskoski, Reetta Luoma, Miikka Kallio, Aurora Ikävalko, messukumppani Kansanlähetys

Launeen kirkko

Messu

Ville Hakulinen, Maija-Reetta Katajisto, Sonja Tissari. Vapaaehtoisten siunaaminen.