Jutellaan piiri huonokuuloisille ja kuulonäkövammaisille

Vapaudenkatu 6

Tervetuloa huonokuuloinen ja kuulonäkövammainen vertaisryhmään keskustelemaan ajankohtaisista aiheista!

Jutellaan piiri kokoontuu kerran kuukaudessa Diakoniakeskuksen Lydia-huoneessa ( Vapaudenkatu 6 / 2. kerros) maanantaisin klo 10.30 - 12.00. Piirin jälkeen on mahdollisuus nauttia omakustanteiset kahvit Marian Kammarissa.

Piiri on vertaisryhmä sinulle, joka tarvitset kuulolaitetta ja hyödyt pienessä ryhmässä keskustelusta. Kuulonäkövammaiset ovat myös tervetulleita piiriin. Keskusteluaiheet tulevat  piiriläisten kokemusmaailmasta.

Salpausselän seurakunta

Näkövammais- ja huonokuuloistyöntekijä
Vapaudenkatu 6, PL 84
15111 Lahti

Seurakuntatalo, Kirkkokatu 5

Metsätähdet

Eläkeläisten ryhmä

Seurakuntatalo, Kirkkokatu 5

INVAPIIRI

Invapiiri kokoontuu joka toinen torstai parittomilla viikoilla klo 11-13.30 Kirkkokatu 5:n juhlasalissa. Esteetön sisäänkäynti ylemmän porttikäytävän ovesta, jossa avustajat ovat vastassa.

Diakoniakeskus , Vapaudenkatu 6

"Jutellaan piiri"- kuulovammaisille ja kuulonäkövammaisille

"Jutellaan piiri" on tarkoitettu sinulle, joka haluat keskustella pienessä ryhmässä ajankohtaisista aiheista. Käytät kuulokojetta tai kuulet huonosti isossa ryhmässä. Voit olla myös kuulonäkövammainen.