Nuorten Raamis

Nastolan seurakuntatalo

Ootko nuori? Tule lukemaan yhdessä raamattua. Tällä hetkellä luetaan läpi Apostolien tekoja luku kerrallaan.

Raamiksessa sinua pääsääntöisesti on vastassa Aapo, mutta välillä myös Jussi. Ovet aukeaa 18.45 ja raamis alkaa klo 18.45 kestää noin 45min. Sen jälkeen on vapaata hengailua ja kotiin lähdetään klo 21.30.

Nastolan seurakunta

Kappalainen
Nastolan seurakunta
PL 84 (Käyntiosoite: Immiläntie 2, Nastola)
15111 Lahti

Olen työskennellyt Nastolan seurakunnan pastorina vuodesta 1987.

Lahden pääkirjaston auditorio

Yleisötapahtuma: Seksuaalisuuden kirjo ja Raamattu

Miten seksuaalisuutta tulkitaan Raamatun valossa? Voidaanko Raamattuun vetoamalla tuomita seksuaalisesti valtavirrasta poikkeavat ihmiset? Miltä seksuaalisuuden kirjo näytti Raamatun aikana? Miten maailma on muuttunut yli kahden tuhannen vuoden aikana? Voimmeko soveltaa Raamatun ajatuksia nykyaikana? Kummassa on vika, jos toinen ihminen ei vastaa omaa ihmiskäsitystäni? Onko vika toisessa ihmisessä vai omassa ihmiskäsityksessäni? Vastuullinen raamatuntulkinta unohtuu helposti homoudesta puhuttaessa. Raamatun tekstit eivät sano sanaakaan samaa sukupuolta olevien ihmisten välisestä rakkaudesta eivätkä siihen perustuvista parisuhteista, kirjoittaa Vanhan testamentin eksegetiikan professori ja teologian tohtori Martti Nissinen Helsingin Sanomissa 24.10.2010, aiheena: Raamattu ei käytä valtaa.