Nuortenilta

Nastolan seurakuntatalo

Nuortenilta on viikon paras juttu, koska nuoret tekee illan nuorille. Mitäpä jos tulisit seukalle lauantaisin viihtymään hyvän livemusiikin, yhteisen laulamisen, vauhdikkaan leikkimisen ja kymmenien nuorten seurasta. Iltapalalla on joka kerta jotain herkkua tarjolla. Illan hämärässä, kaiken riehumisen jälkeen, kynttilän valossa on ihana viimein ristiä kätensä.

Joka ainoa lauantai on parasta tarjolla nuorille Nastolan seurakuntatalolla, Akvaariossa klo 18.15-22.00.

Jos oot nuori ikäväliltä 13-30 -vuotta, niin Nuorteniltaan olet lämpimästi tervetullut.

Tule tutustumaan, tule nauttimaan illasta!

Nastolan seurakunta

Kappalainen
Nastolan seurakunta
PL 84 (Käyntiosoite: Immiläntie 2, Nastola)
15111 Lahti

Olen työskennellyt Nastolan seurakunnan pastorina vuodesta 1987.

Luomaniemen leirikeskus

Vapaaehtoisten syystapahtuma Luomaniemessä

Vapaaehtoisten syystapahtuma Luomaniemessä 23.9.2018

Joutjärven kirkko

Kipinämessu

Kipinämessu on rennon kodikas ehtoollisjumalanpalvelus. Se on matalan kynnyksen paikka seurakuntayhteyteen sekä Jumalan läsnäolon kohtaamiseen. Kipinämessu on tekijöidensä – työssä käyvien, opiskelevien, perheellisten, sinkkujen, nuorten ja vanhojen, sinun ja minun – näköinen. Jos jotenkin onnistut nukahtamaan penkkiin, lupaamme herättää yhteiselle kahville.

Pirkko Uuraisella, Pekkalantie 4 as 9, Nastola

Kirkonkylän ja Uudenkylän lähetyspiiri

Kirkonkylän ja Uudenkylän lähetyspiiri Pirkko Uuraisella Pekkalantie 4 as 9. Terveisiä Thaimaasta, Arja Etola.