Pekka Simojoen ja Et Ceteran konsertti

Pekka Simojoen ja  Et Ceteran konsertti Liipolan seurakuntakeskus

Tervetuloa gospel-konserttiin!

EtCetera -kuoro alkaa olla jo käsite suomalaisessa gospelmusiikissa. Se koostuu tavallisista aikuisista ihmisistä, joita yhdistää laulamisen riemu ja evankeliumin eteenpäin vieminen. Kuoroa on johtanut jo yli 20 vuotta tunnettu gospelmuusikko ja lauluntekijä Pekka Simojoki. Kuoroa säestää bändi, jossa lyömäsoittimet ovat merkittävässä roolissa. Kuoron musiikki on iloista ja hyväntuulista gospelia. Laulut ovat pääosin Simojoen käsialaa, mutta musiikissa on mausteita sekä Afrikasta että kansainvälisestä ylistysmusiikista.

Lämpimästi tervetuloa konserttiin!

Launeen seurakunta
Tapparakatu 22
15700 Lahti

Aikuistyö, pienryhmät, naistyö, vapaaehtoiset.

Jalkarannan seurakuntakoti

Kauneimmat Hengelliset Toivelaulut

Tutustumme laulukirja Viisikielisen aarteisiin. Kanttori Johanna Torikka laulattaa.

Launeen kirkko

Alfa-kurssi Launeen kirkolla

Mahdollisuus kysellä, etsiä ja kyseenalaistaa!

Launeen kirkko

Karaoke-kahvila

Tule viettämään aikuisten iltaa nyyttäri periaatteella. Laulamaan hengellisen musiikin karaokea. Keskustelemaan ja nauttimaan mukanaolosta.