Lapsiparkki ja pyhäkoulu

Karisma

Lapsiparkki ja pyhäkoulu Karismassa seurakuntayhtymän tilassa yli 3-vuotiaille lapsille.

Karismassa seurakuntayhtymän tilassa, 2. krs, järjestetään lapsiparkki ja pyhäkoulu yli 3-vuotiaille lapsille lauantaina 25.11. klo 10-13. Tänä aikana vanhemmat voivat käydä ostoksilla tai syömässä, hoitaa muita asioita tai vaikka levätä kotona. Lapsille tarjotaan pieni välipala. Ei ennakkoilmoittautumista.

Joutjärven seurakunta

Kia Sammalkorpi
Kappalainen
Joutjärven seurakunta

pe 13.4.2018 klo 18.00 - su 15.4.2018 klo 15.00

Siikaniemen kurssikeskus

Virtaa välillämme -parisuhdeleiri

Virtaa välillämme on n.20- 45-vuotiaille suunnattu parisuhdekurssi, jossa käsitellään viiden teeman avulla parisuhteeseen liittyviä kokemuksia, ajatuksia ja tunteita. Annamme tilaa keskustelulle ja jakamiselle, jolloin tärkeisiin kysymyksiin voi löytyä vastauksia. Suhdekurssi sopii kaikille pareille, joilla ei ole ammattiapua vaativaa kriisiä suhteessaan. Ohjaajapareina toimivat eri ikäiset vertaisohjaajat. Olette lämpimästi tervetulleet!