Sellot joulutunnelmissa!

Sellot joulutunnelmissa! Nastolan kirkko

Heinolan ja Lahden musiikkiopistojen sellistit, Sari Sakki & lapsikuoro sekä lauluyhtye Skaala. Ohjaus Virve Korhonen.

Vapaa pääsy - käsiohjelma 5€

Nastolan seurakunta

Nastolan seurakunta
PL 84, 15111 Lahti (Käyntiosoite Immiläntie 2 Nastola)

Ristinkirkko

Gospel-konsertti Johanna Försti

Konsertin äänimaailma on perinteistä gospelia sekä nykypäivän populaarimusiikkia. Johanna on valinnut kappaleet siten, että niiden sisällössä on sanomaa, jonka hän haluaa tuoda esille tässä tapahtumassa. Liput 20€/24€ Tiketti.fi

Ristinkirkko

Gospel Gentlemen- kiertue 2018

Suomalaisen gospel-musiikin konkarit Jaakko Löytty, Pekka Simojoki ja Petri Laaksonen esiintyvät yhteisellä Gospel Gentlemen-kiertueella. Konsertit juontaa Heli Karhumäki Liput www.lippu.fi/gospelgentlemen 22 € ennakkoon (sis. palvelupalkkion) 25 € ovelta (mikäli lippuja on jäljellä)

Joutjärven kirkko

Jouluksi kotiin - konsertti

Perinteinen varusmiessoittokunnan jouluksi kotiin -konsertti. Glögitarjoilu klo 18 alkaen. Vapaa pääsy!