Tummat tunnelmat

Tummat tunnelmat Mustankallion kappeli

- suomalaisen sielun synkkyys & sulo

Marraskuun tummissa hämärissä soivat kaihoisat sävelet Mustankallion kappelissa. Tummankirkkaissa tunnelmissa pyhäkellojen jälkeen musisoivat Miikka Kallio, Aurora Ikävalko, Sanni Kopo, Sakari Kopo ja Anna-Mari Kopo. Jouhikon rouhea ääni, kitaran herkkyys, urkujen ja seaboardin ja laulajan äänet johdattelevat virsien ja laulujen melodioihin. Osa musiikista on yhteislauluja.

Keski-Lahden seurakunta

Salpausselän kirkko

Kesäinen lauluilta

Sari Kuirinlahti, Asko Raita. Yhteislaulua, hartaus, makkaranpaistoa ja mehut

Ristinkirkko

Gospel-konsertti Johanna Försti

Konsertin äänimaailma on perinteistä gospelia sekä nykypäivän populaarimusiikkia. Johanna on valinnut kappaleet siten, että niiden sisällössä on sanomaa, jonka hän haluaa tuoda esille tässä tapahtumassa. Liput 20€/24€ Tiketti.fi

Joutjärven kirkko

Jouluksi kotiin - konsertti

Perinteinen varusmiessoittokunnan jouluksi kotiin -konsertti. Glögitarjoilu klo 18 alkaen. Vapaa pääsy!