Metsäpellon seurakuntakodin avoin päiväkerho

Metsäpellon seurakuntakoti

Avoin päiväkerho on lasten ja aikuisten yhteinen kerho

Avoimeen päiväkerhoon ovat tervetulleita kaikenikäiset lapset oman aikuisen kanssa. Kerho alkaa yhteisellä kirkkohetkellä. Kirkkohetken jälkeen on tarjolla aamupalaa pienellä rahalla. Kerhossa on mahdollisuus leikkiä ja tavata muita lapsia ja aikuisia, joskus on myös yhteistä askartelua. Kerho päättyy yhteiseen laulu-leikkihetkeen.

Keski-Lahden seurakunta

Varhaiskasvatuksen ohjaaja
Keski-Lahden seurakunta
Kirkkokatu 5
15110 Lahti

Joutjärven kirkko

Kipinämessu

Kipinämessu on rennon kodikas ehtoollisjumalanpalvelus. Se on matalan kynnyksen paikka seurakuntayhteyteen sekä Jumalan läsnäolon kohtaamiseen. Kipinämessu on tekijöidensä – työssä käyvien, opiskelevien, perheellisten, sinkkujen, nuorten ja vanhojen, sinun ja minun – näköinen. Jos jotenkin onnistut nukahtamaan penkkiin, lupaamme herättää yhteiselle kahville.

Kasakkamäen koulu

Perhekerho

Lasten ja aikuisten yhteinen kerho Kasakkamäen koululla, ent. Nuokun tilat. Ei ennakkoilmoittautumista. Kerho on peruttu ma 24.9. ohjaajien koulutuspäivän vuoksi

Renkomäen seurakuntakoti