Perhemessu

Renkomäen seurakuntakoti

Adventin perhemessu, Pauliina Hatakka, Veera Surkka, mukana päiväkerholaisia ja iltapäiväkerholaisia lastenohjaajien kanssa. Kirkkokahvit ja -mehut.

Tule laulamaan Hoosiannaa ja aloittamaan joulun odotus adventin perhemessusta. Messun jälkeen tarjolla kirkkokahvit ja -mehut.

Launeen seurakunta

Renkomäen avoin päiväkerho

Avoin päiväkerho on lasten ja aikuisten yhteinen kerho, jonne lapsi tulee oman aikuisen, esim. vanhemman, isovanhemman tai perhepäivähoitajan kanssa.

Renkomäen perhekerho

Perhekerho on lasten ja aikuisten yhteinen kerho, jonne lapsi tulee oman aikuisen, esim. vanhemman, isovanhemman tai perhepäivähoitajan kanssa.

Renkomäen avoin päiväkerho