Lasten kauneimmat joululaulut

Launeen kirkko

Lauletaan yhdessä lapsillekin tuttuja joululauluja. Riitta Särkiö, Sonja Tissari.

Launeen kirkko täyttyy itsenäisyyspäivänä kaikenikäisistä laulajista. Alle tunnin kestävässä tilaisuudessa lauletaan yhdessä ja lapsetkin pääsevät eteen esiintymään. Kolehti kerätään lähetystyölle.

Kappalainen
Tapparakatu 22
15700 Lahti

Launeen seurakunta

teologian tohtori, lapsi- ja perhetyön pappi, Patoseudun aluepappi, Tampereen tuomiokapitulin pappisasessori

Launeen kirkon perhekerho

Perhekerho on lasten ja aikuisten yhteinen kerho, jonne lapsi tulee oman aikuisen, esim. vanhemman, isovanhemman tai perhepäivähoitajan kanssa.

Vauvaperhekerho

Vauvaperhekerho on ensimmäisen lapsen perheille tarkoitettu kerho Launeen kirkon kerhopäädyssä.

Launeen kirkon avoin päiväkerho

Avoin päiväkerho on lasten ja aikuisten yhteinen kerho, jonne lapsi tulee oman aikuisen, esim. vanhemman, isovanhemman tai perhepäivähoitajan kanssa.