Tule laulamaan Gospelia Ristinkirkkoon

Tule laulamaan Gospelia Ristinkirkkoon Ristinkirkko

Miikka Kallio, Aurora Ikävalko, Heli Jokivuori, Lahti Gospel Big Band. Vapaa pääsy!

Tervetuloa!

Keski-Lahden seurakunta

Gospel-konsertti Johanna Försti

Konsertin äänimaailma on perinteistä gospelia sekä nykypäivän populaarimusiikkia. Johanna on valinnut kappaleet siten, että niiden sisällössä on sanomaa, jonka hän haluaa tuoda esille tässä tapahtumassa. Liput 20€/24€ Tiketti.fi

Gospel Gentlemen- kiertue 2018

Suomalaisen gospel-musiikin konkarit Jaakko Löytty, Pekka Simojoki ja Petri Laaksonen esiintyvät yhteisellä Gospel Gentlemen-kiertueella. Konsertit juontaa Heli Karhumäki Liput www.lippu.fi/gospelgentlemen 22 € ennakkoon (sis. palvelupalkkion) 25 € ovelta (mikäli lippuja on jäljellä)

Antti Railio Joulumaan taikaa - kirkkokiertue

Voice of Finland -kilpailun voittaja Antti Railion konsertissa tullaan kuulemaan klassisia joululauluja koskettavina tulkintoina pienen intiimin kokoonpanon kanssa.