Launeen kirkon avoin päiväkerho

Launeen kirkko

Avoin päiväkerho on lasten ja aikuisten yhteinen kerho, jonne lapsi tulee oman aikuisen, esim. vanhemman, isovanhemman tai perhepäivähoitajan kanssa.

Avoin päiväkerho alkaa papin ja kanttorin pitämällä kirkkohetkellä Launeen kirkossa. Sen jälkeen on  jatketaan alakerrassa. Ohjelmassa on aamupala, askartelua, leikkiä ja muskarihetki. Tarjoilusta peritään pieni maksu. Ohjaajina ovat koulutetut lastenohjaajat. Avoimeen päiväkerhoon ei tarvitse ilmoittautua. Tiedustelut kerhopaikalta tai varhaiskasvatuksen ohjaajalta, Lilja Stenholmilta puh. 044 719 1252.

Launeen seurakunta

Lilja Sténholm
Varhaiskasvatuksen ohjaaja
Launeen seurakunta
Kirkkokatu 5
15110 Lahti

Vauvaperhekerho

Vauvaperhekerho on ensimmäisen lapsen perheille tarkoitettu kerho Launeen kirkon kerhopäädyssä.

Renkomäen seurakuntakoti

Renkomäen avoin päiväkerho