Kevyet keskiviikot -retki

Siikaniemen kurssikeskus

Mukavaa yhdessäoloa mielenterveyskuntoutujille Siikaniemessä

Lähtö Marolankadun turistipysäkiltä klo 9.00 Siikaniemen kurssikeskukseen. Paluu samaan paikkaan noin klo 14.50.

Perillä tulokahvit, mukavaa yhdessäoloa ja lounas. Iltapäiväkahvit  ennen kotiin lähtöä.

Ota mukaan retkimaksu tasarahana, 10 e. Hintaan sisältyy kuljetus, lounas, kahvit ja ohjelma. Sinulla on mahdollisuus anoa retkiavustusta diakoniavastaanotolla.

Lahden seurakuntayhtymä
Vapaudenkatu 6, PL 84
15111 Lahti

Mielenterveystyö

Valtakunnallinen kehitysvammaisten kirkkopyhä

Valtakunnallinen kehitysvammaisten kirkkopyhä järjestetään joka vuosi eri paikassa. 9.9.2018 on Kouvolan vuoro. Teemana tänä vuonna on Palasena seurakuntaa. Tapahtuman tunnuksena on palapeliristi. Kuten palapelin palat, ihmisetkin ovat erilaisia, mutta yhtä arvokkaita ja tärkeitä kokonaisuudessa. Jumalan edessä jokaiselle palalle löytyy oma paikkansa.