Lucia-päivän joulukonsertti

Ristinkirkko

Lucia-päivän joulukonsertti on tänä vuonna 30 vuotta täyttävän Kaarisillan Taide- ja Toimintakeskuksen perinteinen, toiminnan alusta lähtien mukana ollut tapahtuma. Konsertin solistina on baritoni Esa Ruuttunen säestäjänään pianotaiteilija Risto Lauriala. Ohjelma 15€ Ennakkoon Kaarisilta ry,040-7332 363/Kultaseppä H.Viljanen, Mariankatu 19, tuntia ennen ovelta

Konsertin alussa Lucia-kulkueena saapuva Kaarisillan kuoro esittää Lucia-konsertin perinteisiin kuuluvia´joululauluja. Solisti Esa Ruuttunen esittää sekä perinteisiä että osin tuntemattomampia joululauluja.

Tervetuloa konserttiin.

Joutjärven kirkko

Purjein kuutamolla -konsertti

Laulukonsertti, jossa on musiikkia aarioista liedeihin ja operettisävelmiin. Esiintyjinä Milja Kannas, sopraano ja Marja Makkonen, piano. Vapaa pääsy, ohjelma 5€.

Ristinkirkko

Lahden Seurakuntien Kamariorkesterin keväinen iltasoitto

Lahden Seurakuntien Kamariorkesteri, johtaa Marjo Nyberg. Vapaa pääsy!

Joutjärven kirkko

Jouluksi kotiin - konsertti

Perinteinen varusmiessoittokunnan jouluksi kotiin -konsertti. Glögitarjoilu klo 18 alkaen. Vapaa pääsy!