Avoin päiväkerho

Jalkarannan seurakuntakoti

Avoin päiväkerho on lasten ja aikuisten yhteinen kerho, johon ei tarvitse ennakkoilmoittautua.

Avoin päiväkerho alkaa kirkkohetkellä, jonka toimittavat pappi, kanttori ja lastenojaajat.

Kirkkohetken jälkeen on tarjoilua ja askartelua.

Kerho päättyy laulu - ja leikkituokioon.

Salpausselän seurakunta

Varhaiskasvatuksen ohjaaja
Salpausselän seurakunta
Kirkkokatu 5
15111 Lahti

perhetyö, iltapäivä-, päivä- ja avoimet kerhot, Salpausselän seurakunta

Joutjärven kirkko

Kipinämessu

Kipinämessu on rennon kodikas ehtoollisjumalanpalvelus. Se on matalan kynnyksen paikka seurakuntayhteyteen sekä Jumalan läsnäolon kohtaamiseen. Kipinämessu on tekijöidensä – työssä käyvien, opiskelevien, perheellisten, sinkkujen, nuorten ja vanhojen, sinun ja minun – näköinen. Jos jotenkin onnistut nukahtamaan penkkiin, lupaamme herättää yhteiselle kahville.

Kivijärven koulu

Kivijärven perhekerho

Perhekerhoon tullaan yhdessä oman aikuisen kanssa, ei ilmoittautumisia

Kasakkamäen koulu