Taivaallista joulua

Taivaallista joulua Joutjärven kirkko

Konsertissa kuullaan niin rakkaimmat perinteiset joululaulut, kuin uudemmat suosikit. Katja Esle ja Jyrki Nurminen, laulu ja Aaro Alaspää, piano, urut

Ohjelma 12€

Olet sydämellisesti tervetullut nauttimaan joulutunnelmaa kanssamme!

Kesto n. 1h 20min, ei väliaikaa

Joutjärven seurakunta

Ristinkirkko

Gospel-konsertti Johanna Försti

Konsertin äänimaailma on perinteistä gospelia sekä nykypäivän populaarimusiikkia. Johanna on valinnut kappaleet siten, että niiden sisällössä on sanomaa, jonka hän haluaa tuoda esille tässä tapahtumassa. Liput 20€/24€ Tiketti.fi

Ristinkirkko

Gospel Gentlemen- kiertue 2018

Suomalaisen gospel-musiikin konkarit Jaakko Löytty, Pekka Simojoki ja Petri Laaksonen esiintyvät yhteisellä Gospel Gentlemen-kiertueella. Konsertit juontaa Heli Karhumäki Liput www.lippu.fi/gospelgentlemen 22 € ennakkoon (sis. palvelupalkkion) 25 € ovelta (mikäli lippuja on jäljellä)

Joutjärven kirkko

Jouluksi kotiin - konsertti

Perinteinen varusmiessoittokunnan jouluksi kotiin -konsertti. Glögitarjoilu klo 18 alkaen. Vapaa pääsy!