JOULUN VALO koko seurakunnan joulutapahtuma Nastolan kirkossa ja kirkonmäellä

la 16.12. kello 14.00 - kello 17.00

JOULUN VALO koko seurakunnan joulutapahtuma Nastolan kirkossa ja kirkonmäellä Nastolan kirkko

ja kirkonmäki

Kirkonmäellä voit nähdä, maistaa ja kokea joulun salaisuuksia: Beetlehemin seimi ja elävät lampaat, joulutulet ja joulupuuro ja glögi, pipareiden koristelua sekä joulupukki ja joulumuori ja leikkejä tonttujen kanssa. Voit ottaa itsestäsi enkelikuvan ja nähdä myös monenlaisten enkeleiden liikuskelevan alueella.....Mukaan voit tulla yksin tai yhdessä klo 14-17 välillä. Kirkkohetket ( n.20 min) klo 15 tai 16. Voit halutessasi tuoda kynttilälyhdyn ja sytyttää sen kirkon kiviaidalle joulun valoksi.

Kaikille avoimessa tapahtumassa on ulkona näkemistä, tekemistä ja ihmeteltävää kaiken ikäisille.

Kirkonmäellä voit nähdä, maistaa ja kokea joulun salaisuuksia:

*Beetlehemin seimi ja elävät lampaat

*Joulutulet *Joulupuuro ja glögi

*Pipareiden koristelua *Joulupukki ja joulumuori ja leikkejä tonttujen kanssa

*Voit ottaa itsestäsi enkelikuvan ja nähdä myös monenlaisten enkeleiden liikuskelevan alueella...

Voit halutessasi tuoda kynttilälyhdyn ja sytyttää sen kirkon kiviaidalle joulun valoksi. Muistathan pukeutua lämpimästi ja pyytää naapurin tai ystävän mukaan.

Tervetuloa joulun valoon!!

Nastolan seurakunta

Jaana Sahamies
Kappalainen
Nastolan seurakunta
PL 84, 15111 Lahti (käyntiosoite Immiläntie 2, 15560 Nastola)

pe 15.12.2017 klo 17.00 - su 17.12.2017 klo 15.00

Luomaniemen leirikeskus

Jouluretriitti

Retriitissä vietetään aikaa hiljaisuudessa ja luonnon läheisyydessä. Ilmoittautumiset 1.12 mennessä, toimistosihteeri Ulla Helin, 044 719 4648 tai ulla.helin@evl.fi. Retriitin hinta 80€ sisältää täysihoidon. Majoitus yhden hengen huoneissa.

Ristinkirkko

Messu

Reetta Luoma, Pauli Pietiläinen, Veera Surkka, Sallamari Hyvönen, Silvia Lempinen, Aurinkoiset

Liipolan seurakuntakeskus