JOULUN VALO koko seurakunnan joulutapahtuma Nastolan kirkossa ja kirkonmäellä

la 16.12. kello 14.00 - kello 17.00

JOULUN VALO koko seurakunnan joulutapahtuma Nastolan kirkossa ja kirkonmäellä Nastolan kirkko

ja kirkonmäki

Kirkonmäellä voit nähdä, maistaa ja kokea joulun salaisuuksia: Beetlehemin seimi ja elävät lampaat, joulutulet ja joulupuuro ja glögi, pipareiden koristelua sekä joulupukki ja joulumuori ja leikkejä tonttujen kanssa. Voit ottaa itsestäsi enkelikuvan ja nähdä myös monenlaisten enkeleiden liikuskelevan alueella.....Mukaan voit tulla yksin tai yhdessä klo 14-17 välillä. Kirkkohetket ( n.20 min) klo 15 tai 16. Voit halutessasi tuoda kynttilälyhdyn ja sytyttää sen kirkon kiviaidalle joulun valoksi.

Kaikille avoimessa tapahtumassa on ulkona näkemistä, tekemistä ja ihmeteltävää kaiken ikäisille.

Kirkonmäellä voit nähdä, maistaa ja kokea joulun salaisuuksia:

*Beetlehemin seimi ja elävät lampaat

*Joulutulet *Joulupuuro ja glögi

*Pipareiden koristelua *Joulupukki ja joulumuori ja leikkejä tonttujen kanssa

*Voit ottaa itsestäsi enkelikuvan ja nähdä myös monenlaisten enkeleiden liikuskelevan alueella...

Voit halutessasi tuoda kynttilälyhdyn ja sytyttää sen kirkon kiviaidalle joulun valoksi. Muistathan pukeutua lämpimästi ja pyytää naapurin tai ystävän mukaan.

Tervetuloa joulun valoon!!

Nastolan seurakunta

Kappalainen
Nastolan seurakunta
PL 84, 15111 Lahti (käyntiosoite Immiläntie 2, 15560 Nastola)

Lapsi- ja perhetyön pastori

Messu, kesäasukkaiden kirkkopyhä

Tomi Alasalmi, Juha Sahamies, Sannamaria Salli. Tapulikahvit.

Nastolan kirkko

Jaana Sahamies, Mira Vorne, Sannamaria Salli.

Nastolan kirkko

Anne-Maria Rämö, Kari Eskelinen, Markus Tikkanen.