Liipolan lähetysraamis

Liipolan seurakuntakeskus

Viikoittain kokoontuva ryhmä.

Ohjelmassa nimen mukaisesti iltapäivän hetki Raamatun ja lähetystyön merkeissä. Ryhmä kokoontuu Liipolan seurakuntakeskuksen kerhohuoneessa.

Tervetuloa!

Launeen seurakunta

Lähetyssihteeri
Launeen seurakunta
Tapparakatu 22
15700 Lahti

Ahtialan seurakuntakeskus

HOPE TEHDÄÄN HYVÄÄ

HOPE TEHDÄÄN HYVÄÄ on uusi, innostava, haastava ja mukaansa tempaava vaikuttamisen ja osallistumisen paikka. LAPSILLE JA KOULUIKÄISLILLE omaa ohjelmaa. HOPE TEHDÄÄN HYVÄÄ ON keskiviikkona 16.1. klo 18-20 Ahtialan seurakuntakeskuksessa. Hope – tehdään hyvää –illoissa saamme kuulla ajankohtaisia kuulumisia lähetystyön ja kansainvälisen diakonian auttamistyöstä asiantuntijoiden johdolla, keskustella, kysellä, ideoida tapahtumia, innostua, tehdä yhdessä, rukoilla, laulaa ja nauttia iltapalaa.

Rinnetie 27

Kirkonkylän ja Uudenkylän lähetyspiiri

Kirkonkylän ja Uudenkylän lähetyspiiri. Vierailijana Peeti Kallonen Päijät-Hämeen Kansanlähetyksestä