Väinö Jalkanen: Das Wohltemperierte Klavier

Väinö Jalkanen: Das Wohltemperierte Klavier Ristinkirkko

J.S.Bach: Das Wohltemperierte Klavier I Preludit ja fuugat 1-24 / Preluder och fugor 1-24 Väinö Jalkanen, piano

Väinö Jalkanen on Keski-Euroopasta Suomeen hiljattain palannut 28-vuotias pianotaiteilija. Suomen kulttuurirahaston tukeman hän työskentelee Johann Sebastian Bachin Das Wohltemperierte Klavier -kokoelman ensimmäisen kirjan parissa ja esittää teoksen kannesta kanteen 7.-28.1. 2018 Tampereella, Mikkelissä, Haminassa, Jyväskylässä, Lappeenrannassa, Joensuussa, Turussa, Porissa, Vaasassa, Lahdessa ja Oulussa.

Keski-Lahden seurakunta

Jouluksi kotiin - konsertti

Perinteinen varusmiessoittokunnan jouluksi kotiin -konsertti. Glögitarjoilu klo 18 alkaen. Vapaa pääsy!