Metsäpellon avoin päiväkerho

Metsäpellon seurakuntakoti

Lasten ja aikuisten yhteinen kerho

Avoin päiväkerho alkaa yhteisellä kirkkohetkellä. Sen jälkeen on tarjolla aamupalaa pieneen hintaan ja mahdollisuus leikkiin ja yhdessäoloon. Lopuksi on yhteinen laulu - leikkihetki. Kerhoon ei tarvitse ilmoittautua.

Keski-Lahden seurakunta

Varhaiskasvatuksen ohjaaja
Keski-Lahden seurakunta
Kirkkokatu 5
15110 Lahti

Joutjärven kirkko

Kipinämessu

Kipinämessu on rennon kodikas ehtoollisjumalanpalvelus. Se on matalan kynnyksen paikka seurakuntayhteyteen sekä Jumalan läsnäolon kohtaamiseen. Kipinämessu on tekijöidensä – työssä käyvien, opiskelevien, perheellisten, sinkkujen, nuorten ja vanhojen, sinun ja minun – näköinen. Jos jotenkin onnistut nukahtamaan penkkiin, lupaamme herättää yhteiselle kahville.

Kivijärven koulu

Kivijärven perhekerho

Perhekerhoon tullaan yhdessä oman aikuisen kanssa, ei ilmoittautumisia

Kasakkamäen koulu