Avoin päiväkerho

Bedan pirtti

Lasten ja aikuisten yhteinen kerho

Avoimeen päiväkerhoon lapset tulevat ja toimivat yhdessä oman aikuisen kanssa. Ohjelmassa on kirkkohetki, yhdessäoloa, keskustelua, askartelua ja laululeikkejä sekä pientä maksua vastaan kahvi- ja mehutarjoilu.

Nastolan seurakunta

Joutjärven kirkko

Kipinämessu

Kipinämessu on rennon kodikas ehtoollisjumalanpalvelus. Se on matalan kynnyksen paikka seurakuntayhteyteen sekä Jumalan läsnäolon kohtaamiseen. Kipinämessu on tekijöidensä – työssä käyvien, opiskelevien, perheellisten, sinkkujen, nuorten ja vanhojen, sinun ja minun – näköinen. Jos jotenkin onnistut nukahtamaan penkkiin, lupaamme herättää yhteiselle kahville.

Kasakkamäen koulu

Perhekerho

Lasten ja aikuisten yhteinen kerho Kasakkamäen koululla, ent. Nuokun tilat. Ei ennakkoilmoittautumista. Kerho on peruttu ma 24.9. ohjaajien koulutuspäivän vuoksi

Renkomäen seurakuntakoti