Mitä meille kuuluu?

Mitä meille kuuluu? Ristinkirkko

Tervetuloa pohtimaan yhdessä Keski-Lahden seurakunnan kuulumisia! Pohdimme osana seurakuntamme piispantarkastusta missä olemme nyt ja mihin olemme menossa. Mistä iloitsemme ja mistä unelmoimme?

Voit osallistua yhteiseen keskusteluun tulemalla Ristinkirkkoon sunnuntaina 11.2. tai kommentoimalla Facebookissa tapahtuman keskusteluun: https://www.facebook.com/events/939363012893354/

Piispantarkastuksen aloituspäivä alkaa 11.2. Ristinkirkossa yhteisellä messulla klo 10. Messun jälkeen tarjolla on lounas, jonka jälkeen on aikaa yhteiselle keskustelulle ja työskentelylle. Paikalla ovat piispa Matti Repo, Keski-Lahden seurakunnan työntekijät, vastuunkantajat ja toivottavasti juuri sinä!

Päivän aikataulu:
klo 10 Messu
Noin klo 11.15 Lounas ja kahvi, vapaaehtoinen maksu
klo 12 Yhteinen työskentely
klo 14.30 Päivä päättyy

”Piispantarkastus on noin vuoden pituinen prosessi. Sen tarkoitus on auttaa seurakuntaa toteuttamaan Kristuksen antamaa todistuksen ja palvelun tehtävää omalla paikkakunnallaan. Piispantarkastus on hengellinen matka, jolla piispa ja kapituli kulkevat hetken aikaa yhdessä seurakunnan kanssa. Sillä vahvistetaan seurakunnan yhteyttä muuhun hiippakuntaan ja koko kirkkoon.”
www.tampereenhiippakunta.fi

Keski-Lahden seurakunta