Launeen kirkon perhekerho

Launeen kirkko

Perhekerho on lasten ja aikuisten yhteinen kerho, jonne lapsi tulee oman aikuisen, esim. vanhemman, isovanhemman tai perhepäivähoitajan kanssa.

Perhekerho kokoontuu Launeen kirkon kerhopäädyssä. Ohjelmassa on lastenohjaajan pitämä hartaus, jossa hiljennytään kerhoalttarin ääressä, aamupala, laulua ja leikkiä yhdessä, joskus askartelua. Tarjoilusta peritään pieni maksu. Ohjaajina ovat koulutetut lastenohjaajat. Perhekerhoihin ei tarvitse ilmoittautua. Tiedustelut kerhopaikalta tai varhaiskasvatuksen ohjaajalta, Lilja Stenholmilta puh. 044 719 1252.

Launeen seurakunta

Varhaiskasvatuksen ohjaaja
Launeen seurakunta
Kirkkokatu 5
15110 Lahti

Nikkilän seurakuntakoti

Nikkilän perhekerho

Launeen kirkko

Vauvaperhekerho

Vauvaperhekerho on ensimmäisen lapsen perheille tarkoitettu kerho Launeen kirkon kerhopäädyssä.

Mukkulan kirkko

Mukkulan kirkon perhekerho

Lasten ja aikuisten yhteinen kerho