Salpausselän avoin diakoniavastaanotto

Salpausselän kirkko

Salpausselän avoin diakoniavastaanotto tiistaisin klo 9-11

Voit tulla elämäsi haasteellisten kysymysten kanssa juttelemaan diakoniatyöntekijän kanssa. Työntekijät ovat vaitiolovelvollisia. Jos haet taloudellista avustusta, ota mukaasi tulo- ja menotositteet. Vastaanotto on suljettu ajalla 1.6.-31.8.

Salpausselän seurakunta

Launeen kirkko

Launeen diakoniatyön vastaanotto

Voit tulla keskustelemaan diakoniatyöntekijän kanssa asioista, joissa tarvitset apua tai toivot muutosta. Kun tulet vastaanotolle taloudelliseen auttamiseen liittyvissä asioissa, muista ottaa tulo- ja menotositteet mukaan! Katso muut vastaanottoajat...

Seurakuntatalo, Kirkkokatu 5

Näköpiiri näkövammaisille

Näköpiiri on vertaisryhmätoimintaa näkövammaisille. Piiri kokoontuu parillisten viikkojen torstaina klo 11.00-13.30 ja mukaan voit tulla myös avustajan kanssa. Ruokailu ja kahvi maksavat 5,50€ (avustajat ilmaiseksi).

Liipolan seurakuntakeskus

Naiset Lähteellä -ryhmä

Naiset Lähteellä -ryhmä kokoontuu parillisten viikkojen torstaina klo 14 Liipolan seurakuntakeskuksella!