Renkomäen perhekerho

Renkomäen seurakuntakoti

Perhekerho on lasten ja aikuisten yhteinen kerho, jonne lapsi tulee oman aikuisen, esim. vanhemman, isovanhemman tai perhepäivähoitajan kanssa.

Perhekerhon ohjelmassa on lastenohjaajan pitämä hartaus, jossa hiljennytään kerhoalttarin ääressä, aamupala, laulua ja leikkiä yhdessä, joskus askartelua. Tarjoilusta peritään pieni maksu. Ohjaajina ovat koulutetut lastenohjaajat. Perhekerhoihin ei tarvitse ilmoittautua. Tiedustelut kerhopaikalta tai varhaiskasvatuksen ohjaajalta, Lilja Stenholmilta puh. 044 719 1252.

Launeen seurakunta

Varhaiskasvatuksen ohjaaja
Launeen seurakunta
Kirkkokatu 5