INVAPIIRI

Seurakuntatalo, Kirkkokatu 5

Invapiiri kokoontuu joka toinen torstai parittomilla viikoilla klo 11-13.30 Kirkkokatu 5:n juhlasalissa. Esteetön sisäänkäynti ylemmän porttikäytävän ovesta, jossa avustajat ovat vastassa.

Vertaisryhmä, joka on tarkoitettu liikuntavammaisille ja liikuntarajoitteisille lahtelaisille. Mukana piirissä on liikuntavammaistyöntekijän lisäksi  toinen vammaistyöntekijä.

Piirin sisältö: hartaushetki, vierailija, ruokaillu ja kahvi, arpajaiset ym. ohjelmaa. Ruoka ja kahvi + pulla 5,50€. Henkilökohtaiset avustajat ja omaishoitajat veloituksetta. Piirissä on tilaa uusille jäsenille.

Lämpimästi tervetuloa!

Lahden seurakuntayhtymä

Johtava vammaistyöntekijä / Liikuntavammaistyöntekijä
Vapaudenkatu 6, PL 84
15111 Lahti

Diakoniakeskus , Vapaudenkatu 6

"Jutellaan piiri"- kuulovammaisille ja kuulonäkövammaisille

"Jutellaan piiri" on tarkoitettu sinulle, joka haluat keskustella pienessä ryhmässä ajankohtaisista aiheista. Käytät kuulokojetta tai kuulet huonosti isossa ryhmässä. Voit olla myös kuulonäkövammainen.