Kipinämessu

Joutjärven kirkko

Kipinämessu on rennon kodikas ehtoollisjumalanpalvelus. Se on matalan kynnyksen paikka seurakuntayhteyteen sekä Jumalan läsnäolon kohtaamiseen. Kipinämessu on tekijöidensä – työssä käyvien, opiskelevien, perheellisten, sinkkujen, nuorten ja vanhojen, sinun ja minun – näköinen. Jos jotenkin onnistut nukahtamaan penkkiin, lupaamme herättää yhteiselle kahville. Lapset ovat myös tervetulleita, heitä varten on leikkinurkkaus kirkkosalissa ja tällä kertaa myös pyhäkoulu messun aikana.

Kipinämessuja vietetään kahden viikon välein sunnuntaisin klo 17 Joutjärven kirkossa. Joka toinen kerta lapsille on messun aikana pyhäkoulu. Pyhäkoulukerrat keväällä: 28.1., 25.2., 25.3., 22.4. ja 20.5.

Keväällä 2018 on myös yksi pop-up messu Launeen kirkossa 8.4. Messujen järjestäjinä on Lahden seurakuntien työntekijöitä ja vapaaehtoisia - ehkä myös sinä?

Seuraa @kipinamessu Facebookissa ja Instagramissa, niin pysyt perillä mitä kaikkea on vireillä ja tapahtumassa. Tule mukaan osaksi yhteisöä, toivotamme sinut lämpimästi tervetulleeksi!

Salpausselän seurakunta

Ristinkirkko