Perhemessu

Joutjärven kirkko

Elisabet Sollo, Tuomas Luoma, Anne Käki-Kuorikoski.

Palmusunnuntain perhemessu on koko perheen iloinen ja värikäs jumalanpalvelus, jossa mukaansa tempaava musiikki ja leikit ilahduttavat erityisesti perheen pienimpiä. Messun aikana on mahdollisuus askarrella ja koristella oma virpomavitsa. Ota oma oksa mukaan! Jumalanpalveluksen jälkeen on kirkon tarjoilusalissa ruokailu lähetyksen hyväksi. Hinta aikuisille 5 €, yli 4-vuotiaille lapsille 3 €. Lämpimästi tervetuloa!

Joutjärven seurakunta

kerhohuone, Saarnikatu 5

Saksalan perhekerho

Perhekerho on lasten ja aikuisten yhteinen kerho, jonne lapsi tulee oman aikuisen, esim. vanhemman, isovanhemman tai perhepäivähoitajan kanssa.

Villähteen seurakuntakoti

Villähteen Perhekerho

Lasten ja aikuisten yhteinen kerho

Patoseudun seurakuntakoti