Pääsiäiskonsertti J.S. Bach: Johannes-passio

Ristinkirkko

Seppo Murto, kapellimestari, solistit, Johan Christenssen, evankelista, Juha Kotilainen, Jeesus, Juhana Kotilainen, Pilatus, Ilona Jokinen, sopraano, Essi Luttinen, altto, Taavi Oramo, tenori, Eija Puukko, basso, Dominante-kuoro

Liput: 25€ aikuiset ja eläkeläiset. 8€ lapset, opiskelijat ja työttömät (sisältää käsiohjelman)

Sinfonia Lahti

Ristinkirkko

Gospel Gentlemen- kiertue 2018

Suomalaisen gospel-musiikin konkarit Jaakko Löytty, Pekka Simojoki ja Petri Laaksonen esiintyvät yhteisellä Gospel Gentlemen-kiertueella. Konsertit juontaa Heli Karhumäki Liput www.lippu.fi/gospelgentlemen 22 € ennakkoon (sis. palvelupalkkion) 25 € ovelta (mikäli lippuja on jäljellä)

Nastolan kirkko

Mauno Kuusisto 100v-konsertti "Kertokaa se hänelle"

Mauno Kuusisto 100v-konsertti "Kertokaa se hänelle" Tenorissimo: tenorit Lasse Riutamaa ja Reijo Ikonen; Iida Sinivalo, sello; Ulla-Stina Ikonen, harppu ja kantele. Vapaa pääsy, ohjelma 10 €.

Joutjärven kirkko

Jouluksi kotiin - konsertti

Perinteinen varusmiessoittokunnan jouluksi kotiin -konsertti. Glögitarjoilu klo 18 alkaen. Vapaa pääsy!