Pääsiäiskonsertti J.S. Bach: Johannes-passio

Ristinkirkko

Seppo Murto, kapellimestari, solistit, Johan Christenssen, evankelista, Juha Kotilainen, Jeesus, Juhana Kotilainen, Pilatus, Ilona Jokinen, sopraano, Essi Luttinen, altto, Taavi Oramo, tenori, Eija Puukko, basso, Dominante-kuoro

Liput: 25€ aikuiset ja eläkeläiset. 8€ lapset, opiskelijat ja työttömät (sisältää käsiohjelman)

Sinfonia Lahti

Gospel-konsertti Johanna Försti

Konsertin äänimaailma on perinteistä gospelia sekä nykypäivän populaarimusiikkia. Johanna on valinnut kappaleet siten, että niiden sisällössä on sanomaa, jonka hän haluaa tuoda esille tässä tapahtumassa. Liput 20€/24€ Tiketti.fi

Gospel Gentlemen- kiertue 2018

Suomalaisen gospel-musiikin konkarit Jaakko Löytty, Pekka Simojoki ja Petri Laaksonen esiintyvät yhteisellä Gospel Gentlemen-kiertueella. Konsertit juontaa Heli Karhumäki Liput www.lippu.fi/gospelgentlemen 22 € ennakkoon (sis. palvelupalkkion) 25 € ovelta (mikäli lippuja on jäljellä)

Joutjärven kirkko

Jouluksi kotiin - konsertti

Perinteinen varusmiessoittokunnan jouluksi kotiin -konsertti. Glögitarjoilu klo 18 alkaen. Vapaa pääsy!