Salpausselän avoin diakoniavastaanotto

Salpausselän kirkko

Salpausselän avoin diakoniavastaanotto tiistaisin klo 9-11

Voit tulla elämäsi haasteellisten kysymysten kanssa juttelemaan diakoniatyöntekijän kanssa. Työntekijät ovat vaitiolovelvollisia. Jos haet taloudellista avustusta, ota mukaasi tulo- ja menotositteet. Vastaanotto on suljettu ajalla 1.6.-31.8.

Salpausselän seurakunta

Lahden kauppatori, joulukylä

Miksi on joulu?

Mikä on joulun sanoma? Lämminhenkinen, koko perheen näytelmä.

Launeen kirkko

Nuttujuttu, käsityö ja keskusteluryhmä

Ryhmässä mm. neulotaan sukkia kastekoteihin ja syntymäpäiväkäynneillä vietäväksi tai muuhun avustustyöhön.

Joutjärven kirkko

Kipinämessu

Kipinämessu on rennon kodikas ehtoollisjumalanpalvelus. Se on matalan kynnyksen paikka seurakuntayhteyteen sekä Jumalan läsnäolon kohtaamiseen. Kipinämessu on tekijöidensä – työssä käyvien, opiskelevien, perheellisten, sinkkujen, nuorten ja vanhojen, sinun ja minun – näköinen. Jos jotenkin onnistut nukahtamaan penkkiin, lupaamme herättää yhteiselle kahville.