Vauvaperhekerho

Launeen kirkko

Vauvaperhekerho on ensimmäisen lapsen perheille tarkoitettu kerho Launeen kirkon kerhopäädyssä.

Vauvaperhekerho on hieno mahdollisuus vauvaperheiden vertaistukeen ja vauvojen kohtaamiseen. Perhekerhon ohjelmassa on lastenohjaajan pitämä hartaus, aamupala, laulua ja yhdessäoloa. Tarjoilusta peritään pieni maksu. Ohjaajina ovat koulutetut lastenohjaajat. Perhekerhoihin ei tarvitse ilmoittautua. Tiedustelut kerhopaikalta tai varhaiskasvatuksen ohjaajalta, Lilja Stenholmilta puh. 044 719 1252.

Launeen seurakunta

Varhaiskasvatuksen ohjaaja
Launeen seurakunta
Kirkkokatu 5
15110 Lahti

Vauvaperhekerho

Launeen kirkon avoin päiväkerho

Avoin päiväkerho on lasten ja aikuisten yhteinen kerho, jonne lapsi tulee oman aikuisen, esim. vanhemman, isovanhemman tai perhepäivähoitajan kanssa.

Launeen kirkon perhekerho

Perhekerho on lasten ja aikuisten yhteinen kerho, jonne lapsi tulee oman aikuisen, esim. vanhemman, isovanhemman tai perhepäivähoitajan kanssa.