Avoin päiväkerho

Salpausselän kirkko

Avoin päiväkerho, alkaa lyhyellä kirkkohetkellä, jonka jälkeen tarjoilua, laululeikkejä, askartelua. Lastenohjaajat mukana.

Avoin päiväkerho alkaa lyhyellä kirkkohetkellä, jonka jälkeen on tarjoilua, laululeikkejä, askartelua lastenohjaajien johdolla.

Tervetuloa mukaan myös isovanhemmat lastenlasten kanssa.

Salpausselän seurakunta

Varhaiskasvatuksen ohjaaja
Salpausselän seurakunta
Kirkkokatu 5
15111 Lahti

perhetyö, iltapäivä-, päivä- ja avoimet kerhot, Salpausselän seurakunta

Joutjärven kirkko

Kipinämessu

Kipinämessu on rennon kodikas ehtoollisjumalanpalvelus. Se on matalan kynnyksen paikka seurakuntayhteyteen sekä Jumalan läsnäolon kohtaamiseen. Kipinämessu on tekijöidensä – työssä käyvien, opiskelevien, perheellisten, sinkkujen, nuorten ja vanhojen, sinun ja minun – näköinen. Jos jotenkin onnistut nukahtamaan penkkiin, lupaamme herättää yhteiselle kahville.

Kivijärven koulu

Kivijärven perhekerho

Perhekerhoon tullaan yhdessä oman aikuisen kanssa, ei ilmoittautumisia

Kasakkamäen koulu