Lahden seurakuntatalon perhekerho

Seurakuntatalo, Kirkkokatu 5

Lasten ja aikuisten yhteinen kerho

Perhekerhossa on tarjolla aamupalaa ja hartautta, laulua ja leikkiä, kädentöitä ja yhdessäoloa. Lapset voivat tulla kerhoon vanhemman, isovanhemman, perhepäivähoitajan tai muun oman aikuisen kanssa. Kerhoon ei tarvitse ilmoittautua.

Keski-Lahden seurakunta

Varhaiskasvatuksen ohjaaja
Keski-Lahden seurakunta
Kirkkokatu 5
15110 Lahti

Joutjärven kirkko

Kipinämessu

Kipinämessu on rennon kodikas ehtoollisjumalanpalvelus. Se on matalan kynnyksen paikka seurakuntayhteyteen sekä Jumalan läsnäolon kohtaamiseen. Kipinämessu on tekijöidensä – työssä käyvien, opiskelevien, perheellisten, sinkkujen, nuorten ja vanhojen, sinun ja minun – näköinen. Jos jotenkin onnistut nukahtamaan penkkiin, lupaamme herättää yhteiselle kahville.

Kivijärven koulu

Kivijärven perhekerho

Perhekerhoon tullaan yhdessä oman aikuisen kanssa, ei ilmoittautumisia

Kasakkamäen koulu