Renkomäen avoin päiväkerho

Renkomäen seurakuntakoti

Avoin päiväkerho on lasten ja aikuisten yhteinen kerho, jonne lapsi tulee oman aikuisen, esim. vanhemman, isovanhemman tai perhepäivähoitajan kanssa.

Avoin päiväkerho alkaa papin ja kanttorin pitämällä kirkkohetkellä. Sen jälkeen on aamupala, askartelua, leikkiä ja muskarihetki. Tarjoilusta peritään pieni maksu. Ohjaajina ovat koulutetut lastenohjaajat. Avoimeen päiväkerhoon ei tarvitse ilmoittautua. Tiedustelut kerhopaikalta tai varhaiskasvatuksen ohjaajalta, Lilja Stenholmilta puh. 044 719 1252.

Launeen seurakunta

Varhaiskasvatuksen ohjaaja
Launeen seurakunta
Kirkkokatu 5