Jatkis, Salpausselän srk

Siikaniemen kurssikeskus

Salpausselän seurakunnan Jatkorippikoulu

Jatkis kokoaa kaikki Salpausselän seurakunnan vuoden 2018 rippikoululaiset (ja miksei aikaisempienkin vuosien), isoset ja vetäjät Siikaniemeen elokuisen viikonlopun ajaksi. Luvassa ihania riparimuistoja ja uusia leirikokemuksia.Leirin hinta rippikoululaisilta 30€ ja isosilta 15€.

Salpausselän seurakunta

Joutjärven kirkko

Kipinämessu

Kipinämessu on rennon kodikas ehtoollisjumalanpalvelus. Se on matalan kynnyksen paikka seurakuntayhteyteen sekä Jumalan läsnäolon kohtaamiseen. Kipinämessu on tekijöidensä – työssä käyvien, opiskelevien, perheellisten, sinkkujen, nuorten ja vanhojen, sinun ja minun – näköinen. Jos jotenkin onnistut nukahtamaan penkkiin, lupaamme herättää yhteiselle kahville.

Joutjärven kirkko

Kipinämessu