Ilta Lauran kanssa

Ilta Lauran kanssa Joutjärven kirkko

Ilta Lauran kanssa 10v. juhlakiertue KOSKETUS

Ilta Lauran kanssa (ILK) on live talk show, joka erityisellä tavalla onnistuu olemaan yhtä aikaa sekä syvällinen että viihteellinen. Avainsanoja ovat kohtaaminen, vuorovaikutus ja läsnäolo.

Toimittaja Laura Siltala: ”Intohimoni ovat ihmiset. Rakastan ihmisiä ja heidän elämäntarinoitaan. Jokainen ihminen on kuin oma maailmansa.”

”Näiden 10 vuoden aikana, kymmenien ja kymmenien iltojen, satojen erilaisten kohtaamisten jälkeen on tullut aika miettiä sitä, mikä yhdistää jokaista iltaa ja tarinaa, jotka kaikki ovat olleet erilaisia ja ainutlaatuisia. Kaikki tiivistyy sanaan KOSKETUS.”

Näin löytyi Ilta Lauran kanssa –talk shown 10 –vuotisjuhlakiertueen teema. Kiertueen toisessa illassa Lahden Joutjärven kirkossa pe 14.9 klo 19 Lauran vieraiksi istahtavat kolme mielenkiintoista ja erlaista persoonaa:

Kiinteistökuningatar Kaisa Liski
Sirkustaiteilija Jukka-Pekka Matero
Kohtaamispaikan perustaja Matti Vanhanen

Mikä koskettaa illan vieraita? Milloin viimeksi he ovat tulleet kosketetuiksi? Kosketus jättää aina jäljen. Minkälaisia jälkiä elämä on heihin jättänyt? Entä minkälaisen jäljen he toivosivat jättävänsä jälkeensä?

Illan musiikista vastaa upeaääninen Ilta Fuchs, joka nähtiin viimeksi Lahdessa esiintymässä Cheekin jäähyväiskeikalla.

Joutjärven seurakunta sekä Kohtaamispaikka tarjoavat sinulle tämän illan. Vapaa sisäänpääsy.

Tervetuloa kirkkoon jo klo 18.30, jolloin aulassa on tarjolla iltakahvit ja -teet sekä hyviä kohtaamisia.

Showtime klo 19. Talk show kestää noin 1,5 tuntia.

Lämpimästi tervetuloa.
♥ Laura ja kumppanit