Mauno Kuusisto 100v-konsertti "Kertokaa se hänelle"

Mauno Kuusisto 100v-konsertti Nastolan kirkko

Mauno Kuusisto 100v-konsertti "Kertokaa se hänelle" Tenorissimo: tenorit Lasse Riutamaa ja Reijo Ikonen; Iida Sinivalo, sello; Ulla-Stina Ikonen, harppu ja kantele. Vapaa pääsy, ohjelma 10 €.

Tenorissimon Mauno Kuusisto 100 vuotta konserttikiertue

Konsertti on kunnianosoitus lähes kaikkien varttuneitten suomalaisten tunteman laulaja, Mauno Kuusiston elämäntyölle kun hänen syntymästään tuli kuluneeksi 3.11.2017 sata vuotta.  Kuusiston taiteilijaura oli yksi kaikkein pisimmistä, aina 1950- luvulta 1980- luvulle asti.  Hänen hivelevän kaunis äänensä on syvällä suomalaisten tunnemuistoissa noilta ajoilta.  Tästä on todisteena runsaat yleisömäärät Tenorissimon Kuusisto-konserteissa. Konserttiin on poimittu kauneimmat Mauno Kuusiston tunnetuksi tekemät laulut yhtenäiseksi kokoelmaksi.  Suurin osa lauluista on sovitettu kahden tenorin duoksi. Konserteissa kuullaan mm. seuraavia Mauno Kuusiston tunnetuksi tekemiä kappaleita mm. Kesäpäivä Kangasalla, Sunnuntai, Heijastus, Kertokaa se hänelle, Mun kaunis kotimaani, Anniina, Oi kiitos sä luojani armollinen, Palaja Sorrentoon, Volgalaulu, Ave Maria,  jne..  Konsertissa on myynnissä uutuuslevy ”Kertokaa se hänelle”.

Nastolan seurakunta

Nastolan kirkko

Joulukonsertti "Taas kaikki kauniit muistot"

Jorma Hynninen, baritoni Kalevi Kiviniemi, urut

Nastolan kirkko

Joulukonsertti "Taas kaikki kauniit muistot"

Jorma Hynninen baritoni & Kalevi Kiviniemi utu. Vapaa pääsy, ohj. 15 e. Osa tuotosta vähävaraisille lapsiperheille seurakunnan diakoniatyön kautta.

Ristinkirkko

Sylvian joululaulu - Filianna 95 vuotta

Filiannan joulukonsertti on omistettu puoleksi joululauluiille ja puoleksi Sisilian kuorofestivaalin ohjelmistolle. Kuoroa Johtaa Sabrina Ljungberg ja konsertissa esiintyy myös sellisti Eero Pulkkinen