Loistoleiri 9.-10.11.2018 Nastolan seurakunta

Luomaniemen leirikeskus

Ilmoittautuminen on päättynyt

Leiri alkaa perjantaina klo 17 ja päättyy lauantaina klo 17. Leirin hinta aikuinen 30€ ja lapsi 5-14v 15€. Leirille ilmoittuminen on päättynyt. Leiri on täynnä.

Loistoleiri - kristittyjen yhteinen rukous ja ylistysleiri, jossa lapsille omaa ohjelmaa.

Mukana Anne-Maria Rämö, Juha ja Jonna Kaukiainen, Kirsi ja Juha Korkeamäki, Päivi ja Tuomas Usvaala, Riitta ja Juhani Aaltonen sekä Kati ja Topi Kaaresoja.

Leirillä on mukavaa yhdessäoloa, rukousta ja ylistystä myös erilaisia toiminnallisia työskentelyjä. Lapsille oma ohjelma, jossa yhdessä Katin ja Topin kanssa sukelletaan Sanaan ja luovaan rukoukseen turvallisien luovien harjoitteiden avulla, tanssin, draaman, kuvataiteen ja musiikin keinoin yhteistä hauskanpitoa unohtamatta.

Leirin hinta: aikuiset 30€, lapset 5-14 v 15€

Leiri alkaa perjantaina klo 17 yhteisellä ruokailulla ja päätty lauantaina klo 16.30 alkavaan päivälliseen.

Nastolan seurakunta

Launeen kirkko

Avoin kirkko

Launeen kirkon ovet avoinna Sinua varten arkipäivisin ma-pe klo 12-18

Nastolan seurakuntatalo

Sapattiateria Nastolassa

Mukana Tapani ja Joona Malinen sekä Anne-Maria Rämö yhteistyössä Israelin Ystävien kanssa.