Lähtöruutu - ajankohtaista asiaa maailmalta

Henkimaailman todellisuus ja lähetystyö, Pekka Yrjänä Hiltunen.

Lähtöruutu - ilta alkaa iltateellä klo 18. Illan teemasta Henkimaailman todellisuus ja lähetystyö puhuu Thaimaassa lähetystyössä ollut ja kirkon uskontokasvatussihteerinä työskennellyt Pekka Yrjänä Hiltunen. Mukana illassa on myös Säkeet - lauluryhmä johtajana Sonja Tissari, Pauliina Hatakka ja Teija Kuuppo.

Lahden seurakuntayhtymä

Lähetyssihteeri
Launeen seurakunta
Tapparakatu 22
15700 Lahti

Launeen kirkko

Aamurukous

Päivän aloitus hetkellä hiljentyen

Launeen kirkko

Avoin kirkko

Launeen kirkon ovet avoinna Sinua varten arkipäivisin ma-pe klo 12-18

Ahtialan seurakuntakeskus

HOPE TEHDÄÄN HYVÄÄ

HOPE TEHDÄÄN HYVÄÄ on uusi, innostava, haastava ja mukaansa tempaava vaikuttamisen ja osallistumisen paikka. LAPSILLE JA KOULUIKÄISLILLE omaa ohjelmaa. HOPE TEHDÄÄN HYVÄÄ ON keskiviikkona 16.1. klo 18-20 Ahtialan seurakuntakeskuksessa. Hope – tehdään hyvää –illoissa saamme kuulla ajankohtaisia kuulumisia lähetystyön ja kansainvälisen diakonian auttamistyöstä asiantuntijoiden johdolla, keskustella, kysellä, ideoida tapahtumia, innostua, tehdä yhdessä, rukoilla, laulaa ja nauttia iltapalaa.