Lapsiparkki

Kauppakeskus karisma 2 krs

Tilapäistä lastenhoitopalvelua

Lapsiparkki tarjoaa vanhemmille mahdollisuuden omien asioiden hoitoon, levähtämiseen, hetken hengähdykseen tai virkistäytymiseen. Lastenhoitopalvelu on maksutonta ja ilmoittautumiset tapahtuvat paikan päällä joustavasti. Lastenhoitajina toimivat seurakunnan lastenohjaajat.

Joutjärven seurakunta

Varhaiskasvatuksen esimies
Joutjärven seurakunta
Kirkkokatu 5
15110 Lahti

Seurakuntatalo, Kirkkokatu 5

Lahden seurakuntatalon vauvaperhekerho

Vauvaa odottaville ja ensimmäisen lapsen perheille

Ahtialan seurakuntakeskus

HOPE TEHDÄÄN HYVÄÄ

HOPE TEHDÄÄN HYVÄÄ on uusi, innostava, haastava ja mukaansa tempaava vaikuttamisen ja osallistumisen paikka. LAPSILLE JA KOULUIKÄISLILLE omaa ohjelmaa. HOPE TEHDÄÄN HYVÄÄ ON keskiviikkona 16.1. klo 18-20 Ahtialan seurakuntakeskuksessa. Hope – tehdään hyvää –illoissa saamme kuulla ajankohtaisia kuulumisia lähetystyön ja kansainvälisen diakonian auttamistyöstä asiantuntijoiden johdolla, keskustella, kysellä, ideoida tapahtumia, innostua, tehdä yhdessä, rukoilla, laulaa ja nauttia iltapalaa.

Metsäpellon seurakuntakoti

Metsäpellon seurakuntakodin muskariperhekerho

Lasten ja aikuisten yhteinen kerho