Joulukonsertti "Taas kaikki kauniit muistot"

Joulukonsertti Nastolan kirkko

Jorma Hynninen, baritoni Kalevi Kiviniemi, urut

Suomalaisen säveltaiteen kärkinimiin kuuluvien baritoni Jorma Hynnisen ja urkutaiteilija Kalevi Kiviniemen klassisen tunnelmallinen joulukonsertti. Konsertin ohjelmassa mm. Jean Sibeliuksen joululauluja sekä muita tunnettuja ja tuntemattomampia joululauluja sekä Kiviniemen urkusooloja.

Kirkkoon on vapaa pääsy, ohjelma 15 € ja tuotosta osa menee vähävaraisten lapsiperheiden tukemiseen seurakunnan diakoniatyön kautta.

Nastolan seurakunta

Ruuhijärven nuorisoseuran talolla

Kauneimmat joululaulut

Anne-Maria Rämö, Anitta Perttola, kanttorina Ville-Paavali Hyvönen

Ristinkirkko

Lucia-päivän joulukonsertti Kaarisilta

Konsertin alussa Lucia-kulkueena saapuva Kaarisillan kuoro esittää Lucia-konsertin perinteisiin kuuluvia joululauluja. Lisäksi Kaariisillan muusikot ja musiikinopiskelijat esiintyvät. Tänä vuonna solistina konsertissa on sopraano Silja Aalto ja häntä säestää pianisti Maarit Liimatainen.

Marian Kammarin kahvila

Joululaulujamit OlkkariFolkkarin kanssa

Pelimannisoittimet joululaulujen tahtiin virittää OlkkariFolkkari Marian Kammarissa 16.12. klo 13-14.30. Glögitarjoilu.