Elämä on - ilta

Elämä on - ilta Ahtialan seurakuntakeskus

Elämä on! Elämä on iloa, surua, kasvua, vaikeita ja hyviä aikoja. Elämä on luopumista, riisumista, eroa, kipua ja kärsimystä. Elämä on rakkautta, eheyttä ja rauhaa. Elämä on vaikeaa, yllättävää ja haastavaa. Elämä on taakka, vastuuta ja huolta.

Elämä on - illoissa on mukana elämä, elämä sellaisena kuin se on, sinun elämäsi, minun elämä, jokaisen elämä ainutlaatuisena ja arvokkaana.

Elämä on - illoissa saamme ihmetellä Elämän antajaa, Häntä joka itse on elämä, Jeesusta joka on tie, totuus ja elämä.

Elämä on - iltojen tarkoitus on tuoda elämäämme toivoa, iloa, uutta voimaa, rakkautta, valoa ja uskoa.

Elämä on - illoissa saamme tuoda kantamuksemme Jumalalle, saamme purnata, kiukutella, olla neuvottomia, kysellä ja etsiä apua. Elämä on tässä. Emme ole sen kanssa yksin. Saamme yhdessä kantaa toistemme kuormia, lohduttaa, auttaa ja rohkaista.

Elämä on -ilta on sinua varten!

19.12. Elämä on nyt

Klo 17 runsas joulupöytä herkkuineen - ilmainen.

Klo 18 Elämä on. Musiikkia, elämäntarinoita, 100 € ruokalahjakortin arvonta. Mukana Jari Koskinen, Erkki Suhonen, Matti Vanhanen ja vapaaehtoisia.

Tää on elämää - tule sellaisena kuin olet!

Joutjärven seurakunta