Hemmotteluilta tytöille ja naisille, Salpausselän seurakunta

Jalkarannan seurakuntakoti

Ilmoittaudu tästä

Hemmotteluilta tytöille ja naisille 18.2.2019 klo17-.30-19.30 Yhteisvastuun hyväksi kerätään osallistumismaksu aikuiselta 10€ ja lapselta 5€.

Ohjelmassa mm. hemmottelua käsille, jaloille ja mielelle, kynnenlakkausta, hiusten letitystä, herkullinen iltapala.

Ilmoittautuminen tapahtumaan on sitova ja mahdollinen peruutus tulee tehdä 7vrk ennen tilaisuuden alkua.

Maksusta lähetämme tiedon sähköpostiin ilmoittautumisen päätyttyä.

Lisätietoja voit kyselää Tea Härkönen p. 044 7191 427, tea.harkonen@evl.fi

Salpausselän seurakunta

Kunnaksen seurakuntakoti

Kunnaksen perhekerho

Perhekerho on lasten ja aikuisten yhteinen, leppoisa kerho.

Kunnaksen seurakuntakoti

Kunnaksen perhekerho

Lasten ja aikuisten yhteinen kerho Kunnaksen seurakuntakodilla

Ahtialan seurakuntakeskus

HOPE TEHDÄÄN HYVÄÄ

HOPE TEHDÄÄN HYVÄÄ on uusi, innostava, haastava ja mukaansa tempaava vaikuttamisen ja osallistumisen paikka. LAPSILLE JA KOULUIKÄISLILLE omaa ohjelmaa. HOPE TEHDÄÄN HYVÄÄ ON keskiviikkona 16.1. klo 18-20 Ahtialan seurakuntakeskuksessa. Hope – tehdään hyvää –illoissa saamme kuulla ajankohtaisia kuulumisia lähetystyön ja kansainvälisen diakonian auttamistyöstä asiantuntijoiden johdolla, keskustella, kysellä, ideoida tapahtumia, innostua, tehdä yhdessä, rukoilla, laulaa ja nauttia iltapalaa.