Kevättä ilmassa Joutjärven perheleiri

Upilan leirikeskus

Viikonloppuleiri perheille, joissa on vähintään yksi kouluikäinen lapsi

Ohjelmassa on yhdessäoloa ja yhteistä tekemistä: ulkoilua, pelailua, saunomista, hiljentymistä ja sään salliessa tunnelmointia nuotion ääressä. Ohjelmaa hiukan myös erikseen aikuisille ja lapsille. Energian takaavat Upilan mainiot ruoat.  Majoitus on neljän hengen huoneissa ja mukaan mahtuu kymmenkunta perhettä.

Ilmoittautumiset  14.1. - 22.2. välisenä aikana vihreällä näkyvästä ilmoittautumislinkistä. Ilmoittautuneet saavat lisätiedot leirikirjeessä lähempänä leiriä.

Hinta: 50 €/henkilö  (max 180 €/perhe)

Joutjärven seurakunta

Joutjärven seurakunta
Ilmarisentie 1
15170 LAHTI

Työ kouluikäisten tyttöjen ja poikien parissa, partiotyö

Ahtialan seurakuntakeskus

HOPE TEHDÄÄN HYVÄÄ

HOPE TEHDÄÄN HYVÄÄ on uusi, innostava, haastava ja mukaansa tempaava vaikuttamisen ja osallistumisen paikka. LAPSILLE JA KOULUIKÄISLILLE omaa ohjelmaa. HOPE TEHDÄÄN HYVÄÄ ON keskiviikkona 16.1. klo 18-20 Ahtialan seurakuntakeskuksessa. Hope – tehdään hyvää –illoissa saamme kuulla ajankohtaisia kuulumisia lähetystyön ja kansainvälisen diakonian auttamistyöstä asiantuntijoiden johdolla, keskustella, kysellä, ideoida tapahtumia, innostua, tehdä yhdessä, rukoilla, laulaa ja nauttia iltapalaa.